Tentang Kami

Shijiazhuang Tefeng Trading Co, Ltd.

Profil Perusahaan

Shijiazhuang Tefeng Trading Co, Ltd. Urang tetep prinsip bisnis "Koméntar langkung hadé tina produk sareng jasa anu kualitasna tinggi", sahingga kami nyayogikeun jasa prosés-prosés tina ngarancang produk, ngembangkeun, ngahasilkeun, masang sareng jasa saatos jualan para palanggan nganggo téhnik kelas munggaran produk kelas luhur. Perusahaan kami parantos dilélér dina judul "Credible and Reliable Product & Service Supplier" ku seueur pangguna. Kami ogé tetep ngembangkeun dasar tingkat manajemén superexcellent sareng eling pangembangan maju pikeun mawa mesin kami pikeun pasar domestik sareng luar negeri. Urang tulus ngarepkeun kerjasama anjeun di masa depan sareng kalayan salamet ngabagéakeun kadatangan anjeun pikeun ngawangun masa depan anu lumayan.

Ayeuna, perusahaan ngagaduhan dua produk bisnis:

Mimiti, mesin asihan siki.

Utamina kalebet: panyawang layar hawa, beberesih gravitasi khusus, jenis niup spifi cgravity batu remover, mesin palapis, polisher, mesin pamisahan sareng sakumpulan pangolahan siki sareng mesin pangolah hasil tatanén tés ku uji coba ku alat pamuji internasional maju. Aranjeunna ngagaduhan kualitas stabil, ngalaksanakeun sampurna sareng téknologi canggih.

ab1

Kadua, mesin kawat bolong.

Khusus ngagaduhan garis produksi panel 3D, mesin welding bolong, alat kimpalan bolong CNC, garis produksi panel EPS, Mesin panen panel 3D (bevel inserting gabungan mesin), alat las tina mesin tabung tambang, lantai pemanasan bolong mesin, gring baja Alat las, mesin tenun héksagonal, mesin logam dimekarkeun, mesin kawat agul, Mesin bolong Inten, mesin las pneumatic sareng ngalereskeun & mesin motong.

ab2

Kami percanten kualitas anu saé sareng jasa anu saé anu paling hadé. Kami tulus ngabagéakeun sadaya babaturan ngahubungi urang! Masa depan anu indah aya. Hayu urang ngalakukeun babarengan!

INGIN KANGGURU DENGAN AS?