FAQs

FAQ

NANYA NANYA NUJUK

Naon harga na?

Harga kami tunduk robah gumantung kana pasokan sareng faktor pasar anu sanés. Kami ngajamin harga kami anu paling kompetitif dina market.We bakal ngirim anjeun daptar harga anu diropéa saatos perusahaan anjeun ngahubungi kami kanggo inpormasi salajengna.

Dupi anjeun gaduh jumlah urutan anu minimum?

Henteu kéngingkeun pesenan minimum, Sanaos hiji atanapi bagian, sareng kami bagja ngawula ka anjeun.

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu relevan?

Leres, urang tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu kalebet kaasup Sertipikat Analisis / Konformasi; Asuransi; Asal, sareng dokumen ékspor anu sanésna diperyogikeun.

Naon hartosna waktos timah?

Kami jangji kiriman barang dina waktu 30 dinten saatos nampi deposit.

Naon rupa metode pembayaran anu anjeun nampi?

Anjeun tiasa ngadamel pamayaran ka rekening bank urang, Western Union atanapi PayPal: deposit sateuacanna 30%, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman.

Naon deui garansi produkna?

Kami janji pikeun nyayogikeun produk anu berkualitas luhur sareng jasa saatos penjualan waktos.

Dupi anjeun ngajamin pangiriman aman sareng aman?

Leres, kami nganggo bungkusan ékspor anu berkualitas tinggi. Bungkusan spesialis sareng sarat bungkusan anu henteu standar, tiasa mayar bayaran tambahan.

Kumaha ngeunaan biaya pengiriman?

Produk réngsé utami ku laut, bagian cadang tiasa milih ekspres atanapi hawa.

INGIN KANGGURU DENGAN AS?