Warta

  • Application scope and advantages of specific gravity concentrator

    Skop aplikasi sareng kaunggulan concentrator gravitasi spésifik

    Koléksi gravitasi spésifik gampang, gampang pikeun ngagentos rupa layar bolong. Éta tiasa dianggo kalayan conveyer. Ruang lingkup anu tiasa diterapkeun: Ieu tiasa dianggo ku ngarobih permukaan layar ku spésifikasi sareng bentuk anu béda: 1. Koéfisién bédana gravitasi spésifik tina sagala jinis mate granular ...
    Maca deui
  • The working principle of the selection machine

    Prinsip kerja tina mesin pilihan

    Ku cara naon culler milih siki? Naon prinsip mesin pilihan? Naon lingkup mesin pilihan anu aya? Mesin asihan dumasar kana prinsip yén fenomena pamisahan partikel sareng kapadetan bakal lumangsung dina prosés fluidisasi mater granular ...
    Maca deui
  • What are the characteristics of the screw conveyor

    Naon ciri ciri tina conveyor screw

    Conveyor Skru boga ciri di handap ieu: 1) Struktur kawilang sederhana sareng biaya kawilang rendah. 2) Karya dipercaya, pangropéa sareng manajemén anu sederhana .. 3) Ukuran kompak, ukuran cross bagian leutik, tapak suku leutik. Dina asupna sareng kaluar lawang, kabin awak gampang ngaleupaskeun ...
    Maca deui