Warta

  • A trade fair in 2021

    Paméran perdagangan di 2021

    Pameran Perdagangan Impor sareng Ékspor 2021 diayakeun di Kota Shijiazhuang, Propinsi Hebei, Cina. Perusahaan kami ngahontal volume penjualan anu ageung di ruang nomer 22, sareng ngiringan kagiatan penjualan khusus sareng promosi di ruang siaran. Produk kami dipuji pisan ku sadayana.
    Maca deui
  • Corn sales look profitable

    Penjualan jagong katingalina nguntungkeun

    Nyarios "hal-hal anu bénten" dina taun 2020 nyaéta nyatakeun atra ngeunaan pangaruh COVID-19 dina ampir sadayana. Tapi meureun aya hiji juru pasar gandum dimana klise langkung bernuansa, sareng éta tiasa mangaruhan kaputusan panyimpenan anjeun pikeun jagong nalika panén mimiti turun ka bumi ...
    Maca deui
  • Seed Grain Coating Machine Coating Machine

    Mesin palapis sisikian sisikian

    Mesin Pelapis Kelor, Mesin Ngarawat dikembangkeun dumasar kana kombinasi tiori sareng prakték. Spesifikasi produk: Produksi maksimal: 5000kg / jam (0-5000kg) Kakuatan pendukung: 1.5kw kakuatan booster motor: 120W konsumsi kakuatan Kuantitas: 1.6 derajat / jam Angkat jangkungna: 90 cm Beurat: 170 ...
    Maca deui
  • 4.3m Gabion netting machine /Hexagonal wire mesh machine /Hot sale gabion making machine in China  description

    4.3m Gabion mesin netting / Hexagonal wire bolong mesin / Hot sale gabion making machine dina katerangan Cina

    Gabion kami mangrupikeun kotak bolong kawat sagi opat anu didamel tina bolong héksagonal dua pulas sareng weldmesh tina kawat waja, ditambah dikuatkeun ku selvedges kawat anu langkung beurat anu ngalir di sapanjang sisi sareng ku diafragma melintang. Kotak bolong ieu dikirimkeun ka situs anu dipak, dimana éta dipasang ...
    Maca deui
  • Poultry processing technology: Coated poultry | 2020-08-31

    Téhnologi ngolah hayam: Ayam dilapis | 2020-08-31

    Salah sahiji cara utama prosesor jangjangan nambihan nilai pikeun produk naon waé nyaéta roti. Dua alesan pangolahna anu ageung nambihan breadcrumbs kana jangjangan nyaéta kanggo ningkatkeun atanapi nambihan rasa sareng tékstur. "Kuring yakin aya dua sistim breading utama dina industri hayam, aplikasi datar sareng bumi," saur ...
    Maca deui
  • Dubai customer’s seed selection machine is ready for delivery

    Mesin pilihan siki palanggan Dubai siap dikirim

    Mesin pilihan siki palanggan Dubai parantos siap dikirim, hatur nuhun kana pangrojong sareng pangakuan anjeun.
    Maca deui
  • DW200-2000 Heavy Duty Ring Woven Press Felt Loom

    DW200-2000 Cincin beurat Kawajiban Tenun Pencét dirasakeun Loom

    Ieu lumaku pikeun anyaman kertas kakuatan tinggi nyieun anyaman pencét diras kalayan selvage leres, hususna pikeun cingcin anyaman pencét dirasakeun.
    Maca deui
  • 2020 Uganda customer order

    Pesenan konsumén Uganda 2020

    Hatur nuhun ka palanggan di Uganda anu parantos mésér 5XZFHS-25 siki.
    Maca deui
  • Application scope and advantages of specific gravity concentrator

    Lingkup aplikasi sareng kaunggulan konsentrator gravitasi khusus

    Kumpulan gravitasi khusus pikaresepeun, gampang pikeun ngagentos rupa-rupa layar bolong. Éta tiasa dianggo kalayan conveyer. Ruang lingkup anu tiasa dianggo: Éta tiasa dianggo ku ngarobih layar dina spésifikasi sareng bentuk anu béda: 1. ngagaduhan koefisien bédana gravitasi khusus kanggo sadaya jinis pasangan granular ...
    Maca deui
  • The working principle of the selection machine

    Prinsip kerja tina mesin seléksi

    Dina cara naon culler milih siki? Naon prinsip mesin seléksi? Naon ruang lingkup mesin seleksi anu tiasa dianggo? Mesin asihan dumasar kana prinsip yén partikel sareng fenomena pamisahan kapadetan bakal kajadian dina prosés fluidisasi mater butiran ...
    Maca deui
  • What are the characteristics of the screw conveyor

    Naon ciri konektor sekrup

    Conveyor sekrup ngagaduhan ciri sapertos kieu: 1) Struktur na kawilang saderhana sareng biayana lumayan murah. 2) Pagawéan anu dipercaya, pangropéa saderhana sareng manajemén .. 3) Ukuran anu ringkes, ukuranana bagian leutik, tapak leutik. Dina lebet jalan asup sareng kaluar, kabin awak gampang dibongkar ...
    Maca deui