Produk

  • Hexagonal wire netting mesh welding making machine

    Hexagonal kawat jaring bolong nyieun mesin

    Mesin net héksagonal mangrupikeun parabot profésional pikeun ngahasilkeun jaring héksagonal, anu produkna seueur dianggo di bumi petrol, konstruksi, pembiakan, industri kimia, pipa pemanasan sareng pipa sanés anu dibungkus, tapi ogé pager, panyalindungan bentang perumahan.
  • 5XDC Belt type cleaner series

    5XDC Sabuk jinis séri langkung bersih

    Mesin ieu ngagunakeun bentuk anu béda sareng graviti khusus tina bahan-bahan, partikel, dina gancangan gravitasi, hasilna koefisien gesekan gesekan anu béda sareng koefisien gesekan gulung sareng ngolah bahan. Sudut inclination longitudinal jeung transverse bisa disaluyukeun sacara wenang. Kontrol kacepetan stepless cocog pikeun jinis sisikian buleud, khususna pikeun ngolah kedele. Hiji waktos pilihan: batu, pasir, partikel rusak sareng henteu teratur.
  • TDSL, TDSQ mobile belt conveyor

    TDSL, conveyor beubeur TDSQ mobile

    Alatan struktur prosés saderhana, biaya rendah, komponén komponén anu kuat, pangropéa gampang, sareng throughput tiasa nyumponan kaayaan anu biasana, ku kituna janten jinis conveyor umum. Dumasar kabutuhan pikeun tunggal, langkung atanapi nganggo alat conveyor horisontal atanapi condong conveyor system.
  • PJ series polishing machine

    PJ séri ngagosir seri

    Perawatan mesin polishing PJ pikeun sababaraha kacang, gampang digentos, digosok, ku alat panyabutan lebu.
  • Seed coating machine

    Mesin palapis siki

    Bahan dahar kuantitatif anu terus-terusan & sareng kontrol ubar; Anggo kendang {ess baja bedug; Téhnologi atomisasi disk tinggi laju tinggi; Sistem kontrol listrik sareng overload sareng perlindungan duaan.
  • 3D metal wire mesh fence panel welding machine

    3D kawat logam bolong pager panel mesin las

    Mesin las bolong pager ieu ngadalikeun téknik kontrol sinkronik éléktronik & éléktronik, duanana fase misah sareng fase waktos diwangun tina sirkuit listrik digital sareng terpadu. Panel input gaduh dua jinis layar sentuh sareng tombol, langkung calakan sareng rasional, sakali mencét, sareng misah.
  • Combined type seed cleaner series

    Gabungan séri pembersih jinis gabungan

    Mesin ieu dialihkeun sareng ngagabungkeun pangayunian, angkat non-rusak, Duanana pisah hawa, Pamisahan gravitasi spésifik khusus, panyabutan debu, gravitasi, pamisah sareng fungsi grader. Fact sakali-waktos tiasa ngahapus cangkang Hard, cangkang chaff, awn, lebu, najis cahaya, siki chaff, siki pucukna, gandum dimakan gandum, gandum waluh, sisikian panyakit budug, sisikian panyakit bubuk hideung, najis ageung sareng najis leutik, sareng sanésna. dina waktos anu sami, bahanna dibagi janten partikel ageung sareng partikel leutik, sareng diusir ti toko-toko anu béda.
  • Air seed cleaner series

    Siki pembersih hawa séri

    Mesin ieu mangrupikeun parabot beberesih dasar anu terintegrasi sareng pisah hawa sareng screening. Fungsi pamisahan hawa tina mesin ieu dipasahkeun ku layar hawa nangtung. Numutkeun karakteristik aerodinamika sisikian sareng kecepatan kritis anu béda-béda gandum sareng najis, éta nyadar tujuan pamisahan ku nyaluyukeun kacepetan aliran hawa.
  • 5XZ-5 Gravity Separator ( Incined Elevator )

    5XZ-5 Gravitasi Separator (Lif Terganti)

    Mesin dumasar kana bahan granular dina prosés fluidization bakal ngahasilkeun prinsip partikel sareng density deflection fenomena, ku adiusting tekanan hawa, amplitudo parameter teknis sapertos bahan gantian silih ngahasilkeun delamination, proporsi pakampungan ageung pikeun bagian handap, saimbang anu langkung saé, ti pikeun ngalebetkeun Zona, tiasa saluyu sareng syarat gravitasi anu béda tina bahan anu béda, pikeun tujuanana dipilih.
  • Combined type specific gravity seed cleaner series

    Gabungan tina jinis séri graviti anu husus

    Mesin ieu dipiceun sareng ngagabungkeun saung, lift anu henteu rusak. Dua pisah hawa, Pemisahan gravitasi spésér sekunder, ngaleupaskeun lebu, gravitasi, pemisahan sareng fungsi grader. Fact sakali-waktos tiasa ngahapus cangkang Hard, cangkang chaff, awn, lebu, najis cahaya, siki chaff, siki pucukna, gandum dimakan gandum, gandum waluh, sisikian panyakit budug, sisikian panyakit bubuk hideung, najis ageung sareng najis leutik, sareng sanésna. dina waktos anu sami, bahanna dibagi janten partikel ageung sareng partikel leutik, sareng diusir ti toko-toko anu béda.
  • The QSC the proportion stoner series

    Proporsi siri stoner QSC

    Mesin ngagunakeun pangaruh aliran hawa sareng gesekan geter dina bahan ku nyaluyukeun amplitudo sareng sudut pamangkin, sareng tiasa misahkeun pangotor beurat sapertos batu dina séréal, ku kituna ngajantenkeun bahan-bahan anu saimbang saimbang langkung ageung di handap sareng pindah tina rendah mun luhur deukeut permukaan layar; bahan-bahan anu saimbang sareng anu langkung saé ditunda dina pabeungeutan sareng pindah ti luhur dugi ka handap, supados ngahontal pangaruh pisah. Model utiliti ngagaduhan kaunggulan gerakan anu gampang, amplitudo luwes sareng pangaruh panyabutan batu anu saé.
  • CLX magnetic election graders

    Siswa kelas pemilihan magnét CLX

    Dina laju anu saé, séréal sareng blok taneuh anu dicampur tiasa nembus rohangan disegel pikeun ngahasilkeun épék médan magnét anu saé. Kusabab béda kakuatan kakuatan gelombang médan magnét nalika bahan sareng blok taneuh dibuang, jarak ngalungkeun ogé béda. Séréal sareng blok taneuh kasebat dipisahkeun hiji-hiji, ku kituna pikeun ngahontal perpisahan sampurna séréal sareng blok taneuh.